Babyshower planlægning: Tips, råd og ideer til en vellykket brusebad

Planlægge en baby brusebad er den perfekte måde at udtrykke “Tillykke,” eller “Vi er glade for dig” eller “Bedste ønsker” når en nyfødt er blevet føjet til familien.

Med henblik på yderligere styrkelse af forældrene-til-være begejstring for det fremtidige medlem af deres familie, er baby brusebad normalt hostet af en nær ven eller slægtning, på ethvert tidspunkt i løbet af de sidste måneder af graviditeten.

Ligesom enhver anden part kræver en baby brusebad omhyggelig planlægning for at det vil gå så glat som muligt, og blive mindeværdig for alle. Selv om der er ingen regler, støbt i sten i forberedelserne til en baby brusebad, er der nogle nyttige tips til at følge for at hjælpe værten organisere alle aspekter af begivenheden.

1) afgørelse om placeringen.

De fleste baby brusere er afholdt på den overordnede-til-være hus, da den vordende mor sundhed skal overvejes. Det anbefales til små, intime parter, med kun de nærmeste venner og familiemedlemmer. Gæsterne også tendens til at blive mere behageligt, hvis partiets indstilling er hjemme.

Hvis de vordende forældre elsker udendørs, en grill fest i deres have, eller en lokal park kan også være en mulighed. Naturligvis betyder skal betragtes som vejret – baby brusebad bogstaveligt ikke iblødsætning gæster i regnen.

For mindre komplikationer, kan værten reservere en afsondret område i en restaurant eller bar. Det kan være dyrere, men i det mindste dekoration, mad og drikkevarer samt den efterfølgende fest oprydning vil allerede være taget sig af.

2) skal du vælge den part tema.

For lettere dekoration idéer, kan blive vedtaget et tema. Overveje de vordende forældre yndlingsfilm eller hangouts. En anden mulighed er at dekorere part websted ved at genskabe det sted, hvor de havde deres bryllupsrejse, såsom et krydstogtskib, eller Paris-inspirerede café.

Da partiet vil også være en hyldest til den kommende baby, kan en barnlig atmosfære også overvejes. Vælg tegneseriefigurer, lyse farver og andre designs afhængigt af barnets køn.

3) afslutte menuen.

Den Festmenu vil afhænge af tidspunktet for begivenheden. I de fleste baby brusere serverer værten finger mad, kager og andet bagværk for bekvemmelighed. Dog, hvis Arrangementet vil blive afholdt under frokost eller middag tid, tungere måltider vil naturligvis blive serveret. Alkoholiske drikkevarer kan også tilberedes, alt efter gæsternes præferencer.

4) designe et sjovt program.

I modsætning til hvad de fleste mennesker tror, en baby brusebad er ikke kun begrænset til sammenblanding omkring, gave at give, spise og drikke. Sjov spil kan også være inkluderet, såsom charades, eller dem, der vil bringe tilbage til gæsternes barndomsminder. Husk, at det vigtigste punkt er at sørge for alle vil have en god tid, og forskellige spil vil helt sikkert sætte fut i hændelsen.

5) opretter gæstelisten og udsende invitationer.

Forberede en liste over de vordende forældre nærmeste venner og familiemedlemmer. Sørg for at søge deres godkendelse før udsende invitationer, at undgå pinlige fejl senere. Husk på at det er forældrenes begivenhed og ikke værtens, så deres valg af mennesker bør sagen mest.

Færdiglavede baby brusebad invitationer er let tilgængelige i gave butikker og håndværk butikker. Hjemmelavede invitationer kan dog også bruges til at give værtens personlige touch.

Sende invitationer ud to til fire uger før partiet til at give tid til gæster til at fastsætte deres tidsplan. Baby shower invitationer følge det samme format som enhver anden invitation — det viser dato, tid, sted, påklædning foretrukne, Gaveliste, eventuelle værtens kontakt numre for RSVP. Bare for at være organiseret, forberede en endelig liste over deltagere et par dage før baby brusebad.