For at være en achiever – tager hvad det

Gå tilbage til dine skoledage. Tænk på nogle venner, der aldrig kunne afslutte deres undersøgelser? De havde altid nogle eller anden undskyldningen for at forlade par spørgsmål ubesvarede. I vores liv støder vi på mennesker, der aldrig slutter, begynder de at gøre. De er altid at have nogle meget god undskyldning for ikke færdigbehandling den givne opgave. Disse mennesker aldrig opnå noget i deres liv og er fuld af klager over deres skæbne, deres venner, deres familie og verden i almindelighed.

På anden siden finder vi nogle stjerner, der slutter den mest vanskelige arbejde at finde forskellige måder og overvinde uovervindelige forhindringer. Hvorfor denne forskel? Hvis du studerer nøje, en ikke-achiever indledes altid nogle arbejde med stor entusiasme, og derefter langsomt begejstring vil blive erstattet af træthed og undskyldninger og da han/hun skulle afslutte, ville han/hun har opfundet undskyldninger. Der henviser til, at overholder reglerne ikke viser begejstring, men det lader til, at de studerer situationen. Efter nogle undersøgelse planlægger de den måde at afslutte opgaven og derefter begynde. De stopper blot efter færdigt. Lige fra begyndelsen, vil du finde bestemmelse i dem at de ville kunne gøre det.

Vi kan slå en ikke-achiever i en achiever. Ja. Det kan gøres. Det første skridt er at tale med den ikke-achiever og uden at såre sin self esteem, punkt det ud, at resultaterne er meget lav. Derefter på en venlig måde, og uden at gøre nogen kritik, bede dem om årsagerne. De vil komme ud med deres gamle script af hvordan tingene aldrig vise sig rigtige for dem. Hør dem. Må ikke få irriteret. Viser ikke nogen udtryk men forståelse på dit ansigt. Lad dem vide at du er for dem og ikke mod dem. Fortæl dem at du forstår, hvad de siger.

Nu er det tid til at planlægge noget med dem. Give dem en lille opgave og overvåge fremskridt. Når de går videre, vil du se skiltene givet før. På dette tidspunkt, forsigtigt vise dem forskellige måder at afslutte og fortælle dem, at lykken af færdiggøre jobbet vil være meget større end lykken af giver andre skylden, hvis jobbet er stadig ufuldstændig. Udføre denne øvelse nogle gange med dem og de vil begynde at indse deres fejl. De vil langsomt begynder at opnå og vise sig en lærestreg for andre ikke-læsefærdighed.

Dette problem er fundet af mange arbejdsgivere i deres ansatte, mange forældre deres børn og mange trænere i nogle medlemmer af deres hold. Tricket ligger i at være sammen med personen, snarere end at tage rollen som dommer.